Hemsida till ditt företag – endast 59 kr per månad!

Har du ingen hemsida till ditt företag, eller om du har men betalar för mycket för det ska du titta hit! Med vår nya hemsidemodul kan du få en professionell hemsida till en bråkdel av vad det skulle kosta om du skapar eller köper den någon annanstans.

Administrera din hemsida från Smart-Ekonomi!

Vår enkla hemsidemodul gör det plötsligt möjligt att skapa och administrera din hemsida i Smart-Ekonomi. Du kommer att kunna uppdatera din hemsida superenkelt med samma inloggning som när du loggar in på Smart-Ekonomi. Du kommer bara att få en extra meny som heter ”Hemsida". Här kan du, utan någon kunskap om hemsidor, enkelt skapa och ändra din hemsida (med bilder, menyer, text etx).

Det är så lätt att använda att vem som helst klarar det!

Skaffa din egen domän

Vår lösning ger dig möjlighet att koppla din egen domän till hemsidan. Med denna lösning får du en professionell hemsida med ditt företagsnamn i adressen (www.dittbolagsnamn.se) så dina kunder enkelt hittar dig. Med vår lösning får du också möjlighet att få en eller flera e-postadresser kopplade till samma domännamn. Du behöver inte tänka på det tekniska – vi hjälper dig att sätta upp dessa mailadresser.

Hamna bra i sökmotorerna

Vår modul för hemsida är optimerad för sökmotorer, vilket innebär att du lätt kan hittas när folk söker på Google eller andra sökmotorer.

10,000 – 20,000 kronors värde för bara 59 kr per månad!

Om du köper en färdig hemsida av andra företag kan det utan problem handla om kostnader upp till 10,000 – 20,000 kr totalt. Varför betala så mycket när den ser likadan ut som den du enkelt gör själv hos oss? Eftersom vi kan erbjuda den till så många kunder, kan vi hålla ett så lågt pris. Våra priser inkluderar hosting så du behöver inte ens köpa plats på ett webbhotell själv - det ingår! Det enda du behöver är din egen domän (www.dittbolagsnamn.se) så kan denna kopplas till din hemsida.

Kom igång idag!

Kontakta vår kundtjänst idag på (0)736-17 28 00 eller support@smart-ekonomi.se och beställ din egen hemsida  för endast 59 per månad (708 per år)!