Bifoga dokument i Smart-Ekonomi - NYHET

Vi vet hur jobbigt det är att behöva skicka in fysiska bilagor/dokument till revisorn, därför har vi utvecklat en riktigt smart modul som gör att du kan skanna dina bilagor/dokument för att sedan ”mass-importera” dessa i Smart-Ekonomi och skicka till din revisor tillsammans med bokföringen. Med detta kan revisorn arbeta utan att du behöver lägga tid på att skicka detta med posten, köra dit det i sista stund etc.

Detta besparar dig besväret med att skicka in dem och inte minst få tillbaka dem igen. Om din revisor plötsligt försvinner eller blir av med dina bilagor/dokument kan du råka illa ut om du inte har kvar dem själv.

Massöverföring till Smart-Ekonomi

Som en av de enda online bokföringsprogram har Smart-Ekonomi utvecklat denna unika funktion. Du kan skanna alla dina dokument och spara dem själv på din dator. Du kan sedan i Smart-Ekonomi ”massöverföra” dina dokument till bokföringen. Vad som är riktigt smart är att Smart-Ekonomi skapar poster i bokföringen för varje bilaga som du enkelt bokför mot. Detta med endast ett par inställningar av dig.

Detta eliminerar behovet att skapa varje bilaga eller dokument i systemet efter att du har skannat och importerat dem. Du kan alltid enkelt hålla musen över bilden för att se bilagan och enligt god redovisningssed kan du klicka på denna och ändra information etc. så att dina konton stämmer med bilagan etc.

Du kan också välja att bifoga en bilaga till en verifikation om du vill det istället. Du kan välja att importera bilder på upp till 400 kb per bild (bilaga/dokument).

Detta är en unik funktion och du kan välja till denna för endast 39 kr per månad.

Skanna dina dokument med din telefon ...

Ett otroligt enkelt och bekvämt sätt att skanna bilagor/dokument med din iPhone eller Android-telefon. Du kan använda ett program som CAMSCANNER som låter dig ta en bild och enkelt konvertera den till en PDF. Ladda ner det för Iphone här eller på Google Play här.

Kontakta oss på telefon: (0)736-17 28 00 eller support@smart-ekonomi.se för att höra mer!